maandag 14 oktober 2013

Painting the future!

De verhuizingsvoorbereidingen zijn in volle gang. En ondanks dat het ontzettend veel werk is (OMG wat moet je aan veel dingen denken bij zo'n verhuizing!) geniet ik met volle teugen.
Behangetjes uitzoeken, raambekleding bestellen en bedenken wat we met de vloeren gaan doen.
Het merendeel is inmiddels besloten en besteld en ik wilde jullie daarom alvast een voorproefje geven van wat er komen gaat.
Ik zal de komende dagen steeds een tipje van de sluier oplichten en jullie zo stukje bij beetje laten zien wat we met ons paleisje van plan zijn.

Ik begin vandaag met de kleuren die we gekozen hebben voor de wanden.
Ik hoor jullie denken dat wordt vast pastelblauw, lichtroze en mint...
Maaaaaarr... niets is minder waar!
Want ondanks dat ik nog steeds gek ben op pasteltinten, hebben we dit keer voor totaal andere kleuren gekozen in ons nieuwe huis.
Het is tijd voor een frisse start, en daar hoort ook een andere inrichting bij.
Dus de zachtroze en pastelblauwe kussentjes verhuizen naar de kamer van het mooie meisje dat in mijn buik zit en veel andere pastel spulletjes krijgen een nieuwe bestemming op onze nieuwe slaapkamer.
Want die blijft nog wel gewoon zacht, romantisch en licht.

In de woonkamer wilde ik dit keer een ander sfeertje creëren en heb ik daarom gekozen voor landelijke en aardse tinten.
Dus denk aan bruin, grijs, wit en.... zwart!
Ja we gaan hier en daar accenten zwart aanbrengen in de accessoires en we gaan zelfs ook muren zwart schilderen.
Ik denk dat het ontzettend gaaf gaat worden!

De verfkleuren die we gekozen hebben zijn van Painting the Past.
Ze hebben zulke prachtige tinten in de collectie. Ik bleef maar veranderen en nieuwe kleuren kiezen. Maar uiteindelijk zijn dit ze geworden.









Op de foto's vertekenen de kleuren wel een beetje, vooral de Chalk is in het echt iets grijzer, maar het idee is duidelijk lijkt me :-)

Ik heb heel veel inspiratie opgedaan in de winkels van Riviera Maison.
Altijd als ik daar binnenkom overvalt me een warm en behaaglijk gevoel en dat wilde ik ook in ons nieuwe huis.
Zo gaan we, net als in veel Riviera Maison winkels, tegen diverse wanden houten schrootjes bevestigen. Dat staat zo knus!

Hieronder enkele inspiratiefoto's voor onze nieuwe woonkamer.

De kleuren zijn prachtig bij elkaar en het hout tegen de wand geeft meteen een warm gevoel aan je kamer.









Bron: Facebook
















Bron: website Riviera Maison



Dit is een goed voorbeeld van een zwarte wand die ik prachtig vind in combinatie met het witte hout. We gaan in ons nieuwe huis eenzelfde hoekje creëren in de keuken. Minus de hoedjes dan ;-)















Bron: website Riviera Maison



We hebben bijna dezelfde deuren en klinken gekozen als de twee deuren rechts op de foto. De klinken geven net weer dat zwarte accentje.
















Bron: Pinterest


Ik vind het prachtig, benieuwd wat jullie ervan vinden!

9 opmerkingen:

  1. Geweldig Anne! Ik ben heel benieuwd naar jullie paleisje. De nieuwe kleuren die je doorgeeft hebben wij ook in ons huis, en RM> daar zijn wij ook verzot op. Ik kan vast nog wat inspiratie bij je op doen. Leuk, Leuk! Lieve-groetjes, Verie

    BeantwoordenVerwijderen
  2. WAUW en in 1 woord wauw,dat word een prachtig knus huis voor jullie..
    Ik ga het in de gaten houden hoe het vordert..
    Groetjes Chris

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat ontzettend spannend allemaal he, en idd veel uitzoek werk. Wel ontzettend leuk natuurlijk. Nou wat je ons nu laat zien vind ik al heeeel mooi en wat een goede keus van kleuren combi. Ben heel benieuwd naar hoe het allemaal word in jullie nieuwe paleisje.
    Zeg wat leuk Anne dat jullie een klein meisje krijgen , geweldig zeg !! Ik hoop dat je je goed voel en dat je zwangerschap voorspoedig verloopt. Ik vind de deuren die jullie hebben gekozen ook ontzettend mooi. Wij zitten ook in een uitzoek projekt haha. Vandaag word op dit moment dat ik dit typ ons grote dakkapel geplaatst. De slaapkamer en de badkamer worden vergroot en meteen ook beide totaal vernieuwd. Maar OOOo wat zie ik te veel leuke dingen ... kan gewoon niet kiezen en mijn man heeft een nog al iets ander smaak dan ik. Dus wij zijn nog bezig om alles uit te zoeken, wel heel leuk natuurlijk maar vind het ook moeilijk. Ik moet eerst maar een kant op kiezen wat het gaat worden en vanuit daar maar verder werken. Nou veel suc6 en plezier met alles in ik ben benieuwd wat jullie er van gaan maken. Ga het zeker in de gaten houden, miss kan je me nog wat inspiratie geven ;-)))

    Lieve groetjes, Linda

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. voor jullie ook spannend dus wat het uiteindelijk allemaal gaat worden. Het is idd veel werk, maar zoooo leuk om te doen. Alleen voor het inrichten zou ik wel ieder jaar willen verhuizen ;-)

      Succes met het maken van de keuzes voor jullie huis!

      liefs
      Anne

      Verwijderen
  4. Ik hou ervan!!! Ik heb ook zo'n soort deuren en mijn hal is zwart met witte lamberisering. Verder heb ik ook zwarte muren in de keuken met wit steigerhout als lamberisering...in de woonkamer meer zandtinten...dus het is helemaal mijn ding!! ;) wij hebben ook verhuisplannen...ons huis staat al te koop, en het zal veelal hetzelfde worden als we een nieuw huis hebben, maar dan zal ik ook wel wat nieuwe dingen willen uitproberen, dus dat herken ik helemaal!!
    Succes ermee...ben zeer nieuwsgierig naar het ( eind) resultaat!!
    Groetjes Sandra

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. klinkt alsof we dezelfde smaak hebben Sandra!
      succes met de verkoop van jullie huis, hopelijk lukt het snel

      liefs
      Anne

      Verwijderen
    2. Hi Anne, super leuk je hele site! Ben al een paar dagen steeds terug gekomen om weer ideeën op te doen! Ook via fb en pinterest! Ik ben nu vooral benieuwd hoe t met je gaat?! Want als ik t allemaal goed heb gelezen zou je in december bevallen van een meisje? Ben zo benieuwd hoe t met jullie gaat en hoe haar kamertje is geworden! Hoop snel een nieuwe blog van je te lezen! Groetjes Kelly

      Verwijderen
    3. Hoi Kelly

      sorry voor mn late reactie, maar het is momenteel nogal hectisch allemaal. Twee kindjes (want ja, ons meisje is inmiddels geboren. Op 2 januari. We zijn dolgelukkig met haar) en een huis wat nog steeds hier en daar op orde gebracht moet worden.

      Ik ben van plan heel snel weer berichten te gaan plaatsen, maar daar moet ik eerst wat meer rust voor vinden :-)

      leuk iig om te horen dat je zoveel inspiratie uit mijn berichtjes etc haalt!

      tot snel!

      liefs
      Anne

      Verwijderen
  5. Hi Anne, geeft niet hoor, ik heb zelf ook 2 kindjes, ook een jongen en een meisje :) dus ik weet hoe druk t is! Ik kijk nog steeds regelmatig naar je blogs en fotootjes van Pinterest! We hebben hierdoor al een nieuwe eettafel gekocht! Haha! Het werkt erg verslavend, ben nu ook opzoek naar een hoofdboard voor ons bed en een bedrok!
    Nou als je tijd hebt, lijkt t me leuk weer even "binnen" te kunnen kijken bij jullie thuis! Ben ook erg benieuwd naar de naam van jullie meisje! Geniet lekker van elkaar!

    BeantwoordenVerwijderen

Ik vind het altijd leuk om reacties te krijgen op mijn berichtjes. Schroom dus niet om iets achter te laten!